Thursday, April 22, 2010

Grusomme Julie

Ja, en liten Julie Andrews-relatert sak; Julie har stemmen i den nye animasjonsfilmen Despicable Me.

Gru (Steve Carell) er en skikkelig slem type. Han, og hans hær av små gule hjelpere, planlegger å stjele månen. Men så kommer tre små foreldreløse jenter inn i livet hans, og vi ser at selv om han er en skurk, er han også en snill mann... og potensiell far.

Selvfølgelig er ikke Julie å se i traileren, så jeg vedder på at rollen er mikroskopisk. Det er så typisk det. Men det blir nok moro likevel. Julie har nemlig sagt følgende om rollen; “I play Carell’s mom, and it is maybe the nastiest character I’ve ever played. She’s a bad woman with a wonderful attitude. She’s so self-involved, that she’s delicious. Her name is Marlena, they said I could name her. She’s the ugliest looking wench you’ve ever seen.”

Jasså, du fikk gi navn til dama også. Good for you. Hun har også fortalt at hun har forandret stemmen sin litt for rollen. Høres lovende ut. Så, selv om rollen er liten ser jeg frem til å se en annen side av Julie.

Andre folk som har stemme; Russel Brand (han som er forlovet med Katy Perry), Ken Jeong (ja, han lille kinesern som hopper naken ut av bagasjerommet på bilen til gutta i The Hangover! Ha!), Jason Segel (han som ble dumpa i Forgetting Sarah Marshall), Jack McBrayer (Kenneth fra 30 Rock! Hysterisk festlig!) og Kristen Wiig (uhyre morsom dame fra Saturday Night Live).

Filmens norske tittel er Grusomme Meg. Den har norsk premiere 24. september. Katastrofe! Hater at jeg må vente så lenge...

Despicable Me trailer.

No comments:

Post a Comment