Monday, August 2, 2010

Årets Woody Allen prosjekt

Jeg er ikke så veldig begeistret for Woody Allen. Han er alt for sær for min smak. Det virker som om alle skuespillere som blir spurt skryter ham opp i skyene og bøyer seg i støvet. Han får alltid de beste av de beste med i filmene sine. Ok, så noen av filmene hans er ganske så bra... men sånn generelt er både filmene hans og mannen selv veldig spes. Alt for spes.

Han kommer med ca. en film i året. Skriver manus, produserer og regiserer. Tittelen på årets film er You Will Meet A Tall Dark Stranger. På rollelisten står Anthony Hopkins, Naomi Watts, Antonio Banderas, Josh Brolin og Gemma Jones (aka moren til Bridget Jones) og Frieda Pinto fra Slumdog Millionaire. Bra gjeng.

Alfie (Hopkins) er gift med Helena (Jones) og sammen har de datteren Sally (Watts) som er gift med Roy (Brolin). Alfie forlater Helena i søken etter sin tapte ungdom og hun blir deppa og prøver å finne svar hos en spåkone. Sally er ulykkelig i ekteskapet med Roy og er litt småforelsket i sjefen sin (Banderas). Roy derimot er fasinert av en mystisk kvinne (Pinto). Kort fortalt, altså. Josh Brolin så skikkelig rufsete ut. Nei nei.

Traileren fattet min interesse. Selv om filmen også har fått dårlig kritikk. Må se den. Ser faktisk også frem til neste Woody Allen film Midnight in Paris som filmes i Paris (sjokk!) nå, faktisk.

Filmen hadde premiere på filmfestivalen i Cannes i mai, og har norsk premiere 2. oktober 2010.

YOU WILL MEET A TALL DARK STRANGER trailer.

No comments:

Post a Comment